Sover bara

Hej igen, jag har inte lyckats med någonting idag som jag tänkte, bilen sitter ännu fast...
Jag har sovit hela dagen, det har Turbo med, han ligger här brevid nu, han kommer ju typ få damp ikväll för att han har så mycket energi att göra av med, eller?
Han är såå söt :)
Pratade med Micke, han kommer hem imorgonbitti, han sitter fast ute i skogen någonstans i sthlm, eller alla som han jobbar med sitter fast, de sitter fast med lastbilar på rad, Micke var inte så glad, någon hade till och med sagt upp sig, men det får inte Micke göra, inte nu, finns ju inga jobb här hemma och han kan ju inte gå runt här, då har vi ju inga pengar.

Jag har hunnit med att shoppa idag ^^ Jag köpte en månads Fun Pass så att jag kan spela mina favoritspel hur länge jag vill utan att köpa själva spelen :) Skitkul, tack älskling<3

Har inte ätit något idag, ska nog göra det nu.
Vi hörs senare!
Blogg u later som Paow skrev :P


äntligen

Heej bloggen, fan jag har försökt att komma in nu i flera timmar, äntligen gick det!
Sitter här hemma i soffan, är helt slut och jag har inte gjort någonting typ, det enda jag gjort är att vara ute och försöka förflytta bilen, men den är fast :P Emelie kom iväg i alla fall, jag och min svärmor fick knuffa på.
Det är riktigt snökaos här, jag kommer ingenstans, tur att jag var sjuk idag då, hade ju ändå inte kommit in till skolan, så nu gör det ju inte så mycket.
Spelar lite spel på datorn, ska snart plugga lite sen ska jag försöka sova, men innan det vill jag att min pojke ringer, hoppas han gör det! :) Han ska förhoppningsvis komma hem idag, men man vet aldrig, det är ju dåligt väder i hela sverige.

Jag hade verkligen inte så mycket att skriva,
ikväll är det sävefest på Gute, hoppas ni får kul alla som ska dit, själv känner jag mig lite för gammal, det är roligare med treafesterna, det är ännu nytt för mig, plus att man kan köpa alkohol i baren ^^
Hoppas jag är friskare imorgon, då firar jag och Micke ett halvår tillsammans, snart har vi varit förlovade i en månad också, det ska vi nog fira med nya ringar, våra var inge bra, det var en chansning att köpa dem i Thailand och det visade sig att dem inte är riktigt äkta, så det blir nya med gravering :)
Vill inte gravera en oäkta!!!


Nej spejle lite spel nu, sen ska jag skriva något klokt här i bloggen, vad kan det vara!? :P

Lite bilder, som jag lovade

Heej bloggen, äntligen fick jag komma in på internet, har inte gått tidigare här i Fole, men nu är jag inne.
Har fikat med mamma och Emelie sedan blev det mat med hela familjen, nu har pappa åkt till jobbet och Emelie ska åka hem till Vibble, jag blir kvar med mamma en stund, kul att umgås lite med henne själv, sen blir det nog för mig att dra hemåt också.
Idag skaffade jag en internetbank, jag fixade ut alla pengar som jag har lånat -14500kr på en och samma dag, inte kul! Sen blev Emelie klar med sin uppgift som hon ville ha hjälp med, skönt för henne dont you think!? :D

Nej nu ska ni få lite bilder, har några från Thailand...

Jag ser ut som att jag blivit slickad av en katt, men här sitter vi i alla fall på club one, tar en drink och pratar med en skotte typ, eller Micke gjorde det. Bartendern tar kort på oss.


Jag och Micke sitter på ballkongen och dricker och har det bra :)

Jag lekte lite med emelie och martins kisse Guz idag, fick in en cool bild på honom.
Supersöta superGuz.<3

Banken - Hej jag vill ha vuxenpoäng!

God morgon bloggen, vaknade för snart en timma sen och undrade vart min pojkvän var, det är ju lördag idag, sen ringer då Emelie, därför jag vakna och börjar snacka Islam med mig, jag säger direkt att jag kan hämta min religionsbok i skolan så att hon kan kolla i den, det är då jag inser att det är tisdag, jag är ledig från skolan och Micke jobbar. Tjii fick jag.

Nu ska jag bara snabblogga lite för er innan jag drar iväg, jag är en miljöbov, bilen står redan igång, vill ju inte frysa arslet av mig sen när det är dags att åka direkt.
Idag är det lite saker som ska fixas, ska hem till Emelie nu, blir väl lite fika, jag ska hjälpa henne med religionen (jag älskar ju religion) sen ska vi skriva ett brev, gues to who? ;)
Sen ska vi in till banken, jag ska ta ut lite pengar sen ska jag även starta internetbank, det är så grymt jobbigt att behöva åka in varje gång man ska ha en tusenlapp från sparkontot typ, då är det lättare att bara föra över på vanliga kontot sen åka dit man ska och handla :P
Måste ta tag i det där :) Lisette har redan gjort det, därför har hon mer vuxenpoäng än jag på den fronten, inte okej. Gud vad jag saknar Lisette, ska ringa henne sen :)

Efter banken ska jag hem till Fole, har inte varit där sen julafton så det ska bli kul att komma dit, kolla in mitt gamla rum som inte har något kvar som är mitt typ, helt opersonligt, eller har mamma o pappa flyttat dit? Vi får se :) Jag tar i alla fall med mig datorn och min kamera så tar jag lite roliga bilder och lägger upp när jag väl är i fole. Vad sägs om det? :)

Ha en bra dag!

Jag får leenden av den "fina" tjejen

Just det en annan kul grej:

det finns en rik snobbig tjej på min skola, jag känner inte henne, hon är säkert trevlig när man lär känna henne, men många säger att hon är hatad bland sina kompisar för att hon brukar kasta ur sig väldigt dumma saker. Det lägger jag mig inte i alls.
Det jag ska berätta är att den här tjejen alltid kollat lite nervärderande på mig, det är i alla fall den känslan jag fått, men en kväll mötte jag henne och hennes pojkvän inne på ICA MAXI. Dom skulle bara in en snabbis men jag och Micke gick och storhandlade, dom handlade inte så mycket men kollade runt som man lätt kan göra där, vi kom till kassorna typ samtidigt, hon kollade på vagnen sedan på mig (vagnen var proppad till tusen, like always, vi är shoppaholics på Ica Maxi) Sen gick jag och Micke ut till bilen, vi lastade in och jag lämnade vagnen, då kom dom ut, jag möter henne och sedan hoppar jag in i bilen, ser när de åker iväg i en vanlig svenssonbil. Efter det har tjejen börjat le mot mig i skolan, som om att vi känner varandra.
Vi har aldrig pratat med varandra, jag har liksom inte varit tillfälligt fin, haha vad vet jag. weard i alla fall...

Behövde bara skriva av mig, vi pratade om det i skolan idag och mina kära åhörare skrattade som fan.. :P
Roligare när jag berättar det verbalt liksom... och när man vet vem det handlar om.

Känner inte tjejen men det här tyckte jag var konstigt bara x)

Jag skriver av mig till er

Vem fan läser min blogg? Jag som är så tråkig :P Haha nej men kul och ha er här, nu tänkte jag skriva lite så att ni inte suckar när ni kommer in och ser samma inlägg högst upp dag in och dag ut, eller det kanske ni inte gör? Ni kanske rent ut av skrattar åt att jag är så tråkig? Well , i såna fall så skrattar jag med er.

Fick höra lite gossip idag, det är ju oftast kul men inte den här gången, Sofie min kära vän har brutit revbenet, ucsh och fy säger jag bara! Ni som känner mig vet att jag råkade "supa av mitt" i somras hemma hos Rasmus, satte mig tillbaka i soffan och kudden var borta så det sa bara knak och brak så var det av, det gjorde svinont, det blev två nycktra veckor (vilket var bra för då gick jag i sommarskola och hann även vila upp mig inför skolstarten) men dock så var jag väldigt drogad, jag kräktes för att jag var så hög på morfin, bläää.
Det var när jag träffade Micke och vi sov i en lastbil med 80säng (vikingen som ni kommer få höra mer om denna sommar kan jag lova) Det var inte skönt, jag visste ju inte att det var av! :P
Så jag vet hur det känns, hoppas hon tål alla tabletter stackarn!

Fick jag höra något mer Gossip... Freja var tydligen lack på mig i lördags men det sa hon själv :P Bara för hon var packad och jag sa till henne och skärpa sig, det var konstigt att se henne så full, det har hon inte varit på länge och själv jobbade man och var nykter som en jag vet inte vad. :P

Började en ny kurs i skolan idag, småföretagande, ska starta ett företag med Therese och Frida, vi har skapat ett märke med kläder för oss kortare tjejer, det heter MiniYou och vi skall starta en blogg och kolla folks intresse, berättar mer när vi börjar bli lite mer kloka på det hela, kommer i alla fall vara kläder för 152cm-165cm korta tjejer, sen blir det skor i storlekarna 33-37. Spännande va? :D

Var det något mer?
Nej tror inte det för stunden, nu ska jag se Gossip Girl, äta popcorn och dricka coca cola. Mår illa, har spytt..
Tias kanske tittar förbi, man får umgås med grannarna liksom!

Studenten


Jag är tillbaka, tror jag!

Hej bloggen, jag har legat på latsidan vad gäller bloggandet sen jag kom hem från Thailand, men det har varit mycket annat som kommit före, jag har tvättat, städat, jobbat, gått i skolan och umgåtts med mina vänner.
Resan är oförglömlig, jag är så glad att jag fick uppleva Thailand, och nu vill jag bara tillbaka, Krabi blir det nog nästa gång, visst jag kommer sakna partylivet i Phuket men vad fan, festa kan jag göra hemma! :P
Vi har redan börjat kolla på nästa resa, blir något billigt till värmen på påsklovet.

Nu sitter jag hemma i Stenkumla ensam, Micke och Tias åkte precis till stan men jag orkade inte eftersom jag jobbat natt, kom hem tjugo i fem och var ganska uppe i varv så det tog ett tag att somna. Fan vad grymt det var att jobba natt, det var verkligen superkul, ser fram emot nästa lördag då jag jobbar med Lisette och Therese, vi funkar bra ihop helt enkelt :D

Nu ska jag kolla vårmodet, visst jag har inga pengar men det kostar inte att titta, right!? ;)


Jag kommer snart!

nu sitter vi har sista kvallen, kanns ganska skont faktiskt, sen kommer vi hem, ska forsoka hinna med planet till Visby pa sondag eftermiddag, hoppas! Da ska jag forsoka hitta min laddare hemma sa fort som mojligt sa att jag kan hora av mig till alla, men mamma dig ringer jag fran Mickes mobil for det har jag en kansla av att jag far! :)

Mamma, pappa, Emelie och Martin, ni ar valkomna pa en kvallsfika hemma hos oss pa sondag, sen aker ju micke och jobbar, vi hors om tid men ni bara maste komma for jag saknar ihjal mig, alla vanner som laser : vi ses i skolan!

Nej nu ska jag kolla donkenschemat.

Ha det sa bra! Ses imorgon!


puss

Thailand, jag lever!

heej dar hemma, jag lever men vem vill sitta vid datorn nar det ar sa fint vader? Inte jag i alla fall!
Var tid her borjar ta slut, trakigt men anda skont att fa komma hem och hora allt som hander dar hemma. Hoppas ni kan lasa allt knas jag skriver. Saknar tre bokstaver o ni vet vilka jag menar. haha. det blir ju a a o liksom.

Trakigt att lasa att du er sjuk mamma, inte alls kul! Hoppas du blir battre!
Hoppas inte skolan ringer och stor dig allt for mkt, dom har ringt mig.
Idag fragade micka mig om jag hade rast, eh hon dum eller? Jag har haltimme, big time. nagon som kan tala om for henne att jag inte dod?

Hoppas allt ar bra med er, kul att ni kommenterar har jag och Micke laste det nu.
Hur kallt har ni det?
Det ar ingen fara med var hud, vi borjar bli bruna nu, men lite till ska vi nog hinna med.
Idag har vi legat och solat i Kamala. Micke ar sur for jag har hittat en bra bok, den ar med mig overallt, till och med nar jag badar, konstigt att jag inte har gatt in i folk annu. lar handa.
Imorgon blir det mer sol och bad, 32 grader tror jag. Regn pa lordag nar vi aker hem. Det gillar vi! da slipper vi grata sa hemskt.

Ses snart allihop. Svarar inte pa kommentarerna men jag laser.
Mamma du far svara pa smsen, det kostar dig sju kronor tror jag och ingenting for mig!

Vi kommer hem pa sondag till sverige men jag har ingen mobil da, har tappat bort min laddare. Men Mickes ar pa.
Vi ska forsoka komma hem med ett plan direkt sa att vi far komma hem och kanna kylan och traffa alla som vill.\
Sa nu ska vi inte tanka mer pa det. vi ska ga och ringa Tias och sen vill jag ha en drink.

puss och kram skummbanan
Ps. Mickes panna ar brun nu, inte rod i halva. ds

Jag ar i paradiset!!!

heej gott folk!
ar sa glad just nu for jag hittade en dator som jag fick sitta vid gratis, haha.
ar just nu i ett shoppingcenter i Phuket, har legat pa stranden men det blev sa varmt sa vi inte orkade med det helt enkelt.
Vi njuter sa mkt vi kan, har kopt tva par converce idag for 150 kronor vardera, aah vad nice.
ska snart borja leta julklappar till folket, micke sitter just nu och klipper sig, undrar hur det blir, haha.
Har ni det bra hemma? Kommentera garna, mitt enda sett och ha kontakt med er ju!!!
Ni kanske undrar om jag borjar fa farg? Yes det borjar jag och micke ar illrod i halva pannan, hur lyckas man?

Nu ska vi snart ner till stranden och bada lite, kanske ta en drink. Frys inte ihjal dar hemma!!

Saknar er!!!

RSS 2.0