Prommenad, Filmkväll, Tofta, PARTY!

Heej :) Nu sitter jag hemma hos Lisette igen! ;)
Igår var det kubbträning, gick väl så bra, sen hade jag och Sofie ett snack om allting, bland det jobbigaste jag gjort i mitt liv faktiskt! Får se hur det blir...
Sen drog jag och syster in på donken och åt, mums, då kom Micke dit, efter det åkte jag och Micke runt lite, gick sedan och satte oss på strandprommenaden i typ två timmar, kollade på båtar, snackade och suckade över att sommaren var över. Sen drog vi hem till mig och såg film (i Fole) självklart såg vi I TAKET LYSER STJÄRNORNA :D min favorit som jag ser varje natt jag sover hemma, så det blir i alla fall en gång i veckan!
Vi somnade runt halv fem :P
Vaknade vid halv tolv eller något? packade i ordning och drog in till stan, vi var hemma hos honom så jag fick hälsa på familjen, scarry shit :P Sen hämtade vi upp kära Lisette och drog till Tofta.
Där har vi legat några timmar nu, härligt! Körde ordleken och trampa trampbåt bland annat !
Nu skall jag snart hoppa in i ducshen och bli av med allt saltvatten och släke, men först en cigg.
Ikväll blir det partaj med grabbarna och Lisette såklart :)

PussY

Vibble - En annorlunda plats på Gotland.

Hejsan!
Nu har jag inte bloggat på ett tag igen men jag har knappt suttit vid en dator, nu gör jag det, jag sitter hemma hos min syster. Har jobbat idag fram till klockan 14, då kom syster och mötte upp mig, vi handlade lite grann sen drog vi hem hit till vibble och hennnes underbara kissunge Guz :)
Snart kommer Milla Filizia och Morris hit, vi skall fika och jag ska designa våra tröjor till Kubb VM. :)
Ikväll blir det träning med kubblaget sedan fest igen :)
Ska vara med Micke och dem. Micke picke på :) <3

party at Ras place!

Hejsan.
Sitter hemma hos Lisette nu, har varit på stan med henne och Elin idag, sjukt kul att träffa Elin! Självklart var det kul att träffa Lisette med ;) Ikväll skulle vi egentligen ha åkt vattenskidor men vädret är sjukt dåligt så vi får festa istället!
Nu skall jag hoppa in i ducshen och göra mig lite fresh for the evning. Sen drar vi bort till Rasmus och kör järnet!!!!:D

Imorgon blir det jobb kl 19.00 så jag kan festa järnet ikväll :D
Fick dåligt med pass nu i augusti så jag blev lite sur, men det var jag inne och fixade idag, nu jobbar jag helt plötsligt dubbelt så mycket :) MONEY! Sen är det tillbaka till skolbänken, sista året nu, glädje och oro blandas.

Idag sjöng jag och Lisette singstar, hon fick vinna en gång, annars hade det ju varit allt för synd om henne x)

Nee men see yah!

DU,DU,DU

 
Sätt dig ner brevid mig en stund och tänk efter hur ditt liv är, vad dina problem är och vilka fel du har. Frågar du mig så har du inga problem och du är ut i fingerspetsarna felfri!


who has a skateboard I can borrow?

ld3

ledig på sms

Heeej Bloggen ;)
Sitter hemma i Fole just nu, ja jag vet att det är tidigt, men jag skulle ha börjat jobba nu vid elva men min chef skickade sms och sa att jag kunde vara ledig eftersom det är så fint väder idag, är det fint väder idag?
Jag är lite smått hängig vilket inte förvånar mig eftersom alla runt omkring mig är sjuka, men jag ska klara mig!!!
Igår fyllde min papi 49 år och han fick en massa presenter av oss, han fick även veta att han fick komma tillbaka till jobbet nu, det känns nog bra för honom att vara tillbaka! :)
Idag firar mamma och pappa porslinsbröllop, de har nu varit gifta i 20 år, helt galet vad lång tid! <3 Så det blir förhoppningsvis middag för deras del ikväll :)

Jaa vad gör man på sin lediga dag?
Jag ska nog gå ut och ta vara på de få soltimmar jag kan få i sommar :)
skriva klart min nóvell vid namn : Vill du räkna stjärnorna med mig någon dag.
Hoppas den blir bra! :)

Modellande


Hittade en bild på mig från modevisningen våren 2009, ganska kul och se faktiskt! Det här var första omgången, den var på kvällen öppen för allmänheten. Jag går för Idas enormt coola shorts! :)
Martinblå, hög midja, stora guldiga knappar, sedan fick jag låna hennes rödvit randiga linne för att öka på den marina känslan, ni förstår kanske att jag gick för det speciella temat "Marint" ? ;)

Ganska kul och se sig själv såhär. Lite smått nervös? :P

partypic'


Festfolket.
Här är Rasmus, jag och Benita.
Klockan är runt tre på natten och vi har precis varit på donken och ätit lite fyllekäk, nu ska vi på efterfest, det var en sjukt rolig kväll, väldigt spontant må jag säga. :)

Minnesbild, stulen utav Simon


Annabell 5 år?

Sitter ännu hemma hos syster, vi ska snart äta mat, sedan bär det av in till stan för att ta det lugnt hemma i lägenheten:)
Kolla den här bilden alltså, jag firar midsommar i Dalarna hemma hos mina vänner, tänk vad midsommar inte behövde vara så komplicerat på den tiden, då var det liksom bara att skratta med sina vänner, se en rulle och skåla på coca cola, och myla in chips i käften.

Måndagen den 6 juli

Igår var den Elins födelsedag, jag vaknade med en chock klockan halv två typ. Då gjorde jag mig i ordning och skyndade ner på stan, väl där försökte jag hitta present till Elin och det gjorde jag :)
Satte mig på bussen till slite tio i tre, Carro ringde och snackade lite skit, i Bro steg Sofie på och vi snackade lite mer om killar och sådant. Haha. What else?
Väl framme i Slite så fick vi mat hemma hos Elin efter att hon hade öppnat sina presenter, tror hon blev glad :)
God mat och gott sällskap må jag säga, Sofie åkte hem och jag och Elin väntade på hennes kusiner, vi tog bussen in vid tjugo i nio, vi drog hem till min mormor, sedan kom Amanda också :) Vi drack och lite sånt, sen kom Johan och Brunk, vi drog ner lite på stan, sen hem igen, Elin drog till Dennis, Amanda drog hem till sig klockan fem typ? Hon skulle jobba.
jag drog hem till mig.
Underbar dag med underbara människor, jag älskar mina vänner :)

Dikt från Jonas

Var hemma och hälsade på i Järna hos Jonas och Danne när jag och Sofie var i Stockholm, vår resa flöt på så bra så att vi kunde göra lite extra saker, det var planerat att killarna skulle komma in till Stockholm men Jonas blev sjuk och hamnade på akuten, till slut fick vi reda på att allt var bra och att vi kunde komma dit istället. Så vi satte oss på pendeln till Södertälje hamn, där bytte vi till Järna station, och där var dem, Jonas och Danne, mina kumpaner :) Jag blev så glad så att jag bara skuttade fram och kramade dem :) LYCKA!
Att vara i Järna kändes typ som att komma hem, vi åkte och badade, sen drog vi hem till Jonas egna lägenhet, den var riktigt fin, där satt det två tjejer, vi satt och snacka och lyssna på musik, tjejerna var där till och ifrån, ibland fler ibland färre. Då kom chocken, Jonas plockade fram alla kärleksbrev, våra halsband med nyckel och lås, bilder på oss och sist mitt hatbrev till honom, det var jättekul att läsa, jag kom på hur mycket jag en gång älskat honom och hur pass arg jag blev på honom när han gjorde bort sig, jag minns det där, tydligt. Med i brevet fanns en dikt, en dikt jag gillar jättemycket:

Du är inte här nu men jag kysser din kind,
En kyss jag sänder med smekande vind,
Så öppna ditt fönster och ställ det på glänt,
Den vind du nu känner är kyssen jag sänt.

Efter några timmar i Järna kände jag och Sofie att det var dags att dra till hotellet, så Jonas och hans kompis skjutsade oss till Järva krog, lååångt. Väl där checkade vi in och gick upp till vårat rum, efter att ha sagt hejdå till Jonas såklart. Vi pratade en hel del den kvällen jag och Sofie, om allt, om killar, problem med alla dessa killar och sedan somnade vi efter att ha räknat till 11 får. Dagen efter shoppade vi, vi hade jättekul, vi bråkade ibland men blev aldrig riktigt sura på varandra, jag var väl som en finne i röven för Sofie eftersom jag hade så ont i ryggen. Men jag försökte.
På båten hem satt vi med Danne, en söt prick, trevlig var han och han kunde skratta, en kille som skrattar åt mina sjukt dåliga skämt när jag är helt borta av trötthet är en ceeper! Haha.

Snabbcheck

Snart fyra veckor sedan jag skrev här i bloggen och det har hänt en hel del sedan dess kan jag lova. Jag har hunnit med en tripp till Stockholm tillsammans med Sofie vilket var väldigt trevligt, jag har umgåtts mycket med Sofie över huvud taget, vi har suttit ihop. <3
Sen har jag hunnit med att haft en tråkig midsommar då jag hamnade i chock. Jag har festat som bara den, jag har jobbat, jag har umgåtts med Freja och dem, Amanda har varit med en hel del, sen har Rasmus och Johan fyllt några av mina dagar, jag har även umgåtts med Micke och dem som jag trivs väldigt bra med!
Sedan har det också varit en ganska jobbig tid för mig och Mattias, så nu har vi gått skilda vägar, jag är singel och lever livet igen, jag älskar Mattias och hoppas att han blir lycklig, vi har bestämt att inte vara vänner och vi ska nog inte prata på ett tag.
Emelie och Martin har fått hem sin kattunge nu, Guz heter han och han är supergullig, är hemma hos Emelie nu tillsammans med Frida och Annika, Guz har legat och sovit här i min famn. Vi har ätit kladdkaka och druckit kaffe, mamma och pappa har varit här.

RSS 2.0