Snabbis

Idag är det måndag, nehe?
Idag är det skola men jag missade första lektionen för jag mådde inte så bra.. lite mycket just nu.
Emelie skjutsade in mig i alla fall.
Nu sitter jag i skolan med Jennie, Andreas, Diana och Elinor.
Nu skall jag snart ut och ta en cigg har jag bestämt.
En lektion idag alltså, textilslöjd! :D
Sen ska jag hem.

Idag opereras mamma, nervöst.


Helgen

Hej bloggen nu är det ett tag sedan jag skrev igen, men det har ju faktiskt varit helg. och som det ser ut nu så kommer jag nog att fortsätta att vara bloggfri på helgerna, eller det blir kanske annorlunda när huset är klart. Men just nu så är jag och Micke på resande fot på helgerna så vi har inte tid att sitta vid datorn.

Så vad hände nu i helgen...

Han kom hem i torsdags på eftermiddagen den här gången, då träffades vi på stan tillsammans med Elinor, vi kollade runt lite och hittade en hel del. På kvällen var det sävefest, jag åkte hem till Elinor där vi partajade med Diana och Andreas, senare var vi som sagt på sävefest och ärligt.. det sög.
Jag åkte hem klockan halv ett typ, då var jag full och jättetrött. Sov hos Micke.

På fredagen genomled jag skolan sakta men säkert, efter det åkte jag och Micke hem till honom, där stannade vi resten av kvällen, vi såg film och mysade bara vi, vi lekte även en hel del med Tias, och jag fick testa bilen.

Lördagen till ära skulle jag jobba, så in dit och jobba några timmar sen skyndade jag mig till Vibble, där började stressen ta vid, vi stressade runt och gjorde i ordning allt, klockan fyra fick vi lokalen och klockan halv sju började festen, men vi hann och alla kom. Det var en sjukt kul kväll, halv tolv drog alla in till stan, Åsa, Lina, Emelie och jag hamnade såklart efter, vi kom en timma senare eller något, då fick vi gratis taxi, vi gick till innergården där vi mötte upp en massa folk.
Det sög där så vi fyllekäkade på donken sen drog vi hem till Vibble och stupade på madrassen.

Söndagen var det dags för städning, allt skulle vara klart vid ett så vi började tidigt, inte trevligt att städa men det gick ändå ganska smärtfritt. Efter det jobbiga hade Emelie, Micke, Martin och jag filmdag med chips och sånt MUMS! Sen åkte jag och Micke hem till honom, vi mysade lite sen packade han. Jag fick skjuts av honom tillbaka till Vibble och han åkte till båten och ifrån mig.
På kvällen såg jag den sjukt dåliga filmen "Gangster" Sen somnade jag med lille Guz vid min sida, han är min gudson<3



Det här är det jag gillar nu!


Ons

god kväll mina damer och herrar!
Idag gick jag i skolan igen, skönt att vara där, så kul med vännerna och tiden går fortare.
Idag hade jag historia, psykosocialt arbete och projekt arbete, allt flöt på bra måste jag ta och säga.
Snart är det jullov, det slår jag vad om :)

Sen fick vi reda på att vi kanske ska åka med klassen till sthlm i höst, glad överraskning, alltid kul med en en tripp till fastalandet, då kommer vi kanske bo på vandrarhem eller så får jag vi hitta eget hem och då bor jag på skandic med Micke istället. :)

Efter skolan var jag med Jesper en stund, eller vi hann inte vara så mycket själva, utan vi gick till Märtas och träffade Tom och Kalle och deras vänner, det var trevligt, mycket skratt! Sen drog jag och mötte upp syster, vi kollade runt lite.
Sen bestämde vi oss för att vara duktiga så vi mötte upp Milla på Ica Maxi sedan handlade vi allt till kräftskivan, så nu är även det klart, så nu kan den där jädra festen vara tycker jag, haha.
Grymt kul ska det bli!
Kvittot var inte lika kul, haha men det är smällar man får ta!

Ikväll ska jag nog bara mysa framför tv:n med päronen, kolla internet och kanske blogga lite till...
Får se :)

peewee<3

I Love this pic, and this girl!


Rosor

Åh vad glad jag blir, blommbud idag, fick 10 st röda rosor och ett gulligt litet kort<3

Jag är en trea nu!

Just det, det glömde jag, jag går ju i trean nu x)
Coolt va?? ;)
Nej men det känns faktiskt väldigt kul men det är som Freja säger, alla treor är lite konstiga nu, de tror plötsligt att de är något, går där med näsan i vädret. Själv kryper jag runt som vanligt, haha nej men typ, jag är ju lite knäpp av mig! Jag tycker det är så kul att många av mina vänner har börjat på Säve nu, Jesper t.ex. Nu har jag möjlighet att vara med honom lite oftare, vi kan liksom ses i Caffis över en bulle eller två.
Haha okej jag ser vart det här leder, det kommer flumma ur snart, så hejdå!

Snabbgenomgång!

Hej!
Vart har jag nu varit då??
Ja jag har befunnit mig i skolan och hela helgen gick åt till Micke.

Torsdag: Var med Mikaela och gänget, vi var hemma hos Adam och dom, sen åkte vi och badade i Hejdeby. Senare på kvällen drog Josefin, Mikaela och jag hem till Mikaela, vi lyssnade på musik och gick ut och gick en sväng, sedan skjutsade Micka hem oss. På natten kom Micke hem och det slöt med att jag inte sov någonting den natten typ.

Fredag: Poolparty med klassen i Sjonhem, heldag där ute, jättemysigt. Micke kom och hämtade mig, vi shoppade lite. Sen drog vi hem till honom, kollade kissungar och sådär. På kvällen åkte vi in och åt middag på en mysig resturang som jag inte minns namnet på, la fontana? MABYE! Sen hyrde vi två filmer, köpte chips och sådant och åkte hem till stenkumla och myste.

Lördag: Vi passade på att ha sovmorgon, vi åkte hem till mig en sväng på dagen, sen på kvällen var det bowling med hela gänget och vi drack lite smått. Emelie var fyllechaffis, thanks. Trevlig kväll!

Söndag: Vi vaknade relativt tidigt, då valde vi tapeter till huset, började bli ganska bråttom, det var mest jobbigt faktiskt för det är svårt att välja bara sådär. Men jag fick säga vad jag ville om sovrummet så det blir nog fint, haha nej allt blir fint! :) Sen kom Emelie och hämtade oss, vi köpte fika och drog hem till Emelie och Martin och fikade, vi var där ett bra tag. Sen åkte vi hem och fixade för att sedan åka tillbaka till vibbledårarna och äta middag, det blev tacos. Efter det drog vi hem till mig och jag var vaken hela natten, don't ask me why!

Måndag: Sa hejdå till Micke klockan sex på morgonen, gjorde mig iordning, sprang till bussen, i skolan höll vi på med projektarbetet, det kommer att bli jättebra tror jag, det är Amanda, Malin, Annie och Andreas i min grupp :)
Efter skolan mötte jag upp Emelie, vi gjorde lite ärenden men jag var så sjuk så jag kunde knappt stå, vi åkte hem till henne, tog det lugnt, mamma kom och fikade och hämtade mig. På kvällen var jag ute och körde en bil vi skulle testa och se om vi ville köpa, kul att köra någonting nytt! Sen satt jag mest bara på Facebook.

Tisdag: Idag stannade jag hemma, mår ännu så pass dåligt, men den här vilodagen gjorde mig gott, behövde den så nu mår jag lite bättre!

Big day!

Nej nu fick jag helt plötsligt bråttom, idag ska jag jobba sen blir det till att gå ner tíll the studio och ta kort.
Skriver kanske senare.
Puss

Fredag

Hejsan!
Ja vad ska man hitta på idag då??
Jo jag har det nog ganska fullspäckat idag, vaknade nyss, det är typ min längsta sovmorgon på hela lovet, men jag kan inte säga att det var särskillt skönt känner mig bara allmänt tung i huvudet. En ducsh skulle kanske kunna göra en hel del.
Så nu skall jag sitta här en stund, sen skall jag fixa mig iordning och åka till syster, det är storfika där idag. Sen blir det hem, fixa iordning på rummet och sedan kommer alla hit för en bit mat, skall bli kul!
Ikväll blir det annars väldigt lugnt för imorgon skall jag jobba! :)

skolstart!

På torsdag (om en vecka) börjar skolan igen och nu råkar det vara så att jag börjar sista året, jag Annabell börjar trean på barn och fritid. BF3a!!!! Jag har faktiskt längtat tillbaka en hel del till skolan så det ska bli skönt att komma tillbaka, sätta tänderna i nya kunskaper, snacka goja med klasskompisarna, bli knäpp med tjejerna (alltid) Sen blir det ju även så att jag Emma och Amanda börjar dansa till hösten, shake it ;)
Så på torsdag smäller det och jag kommer komma full, nää skämta;) ELLER? FREEEEJA??? :P
Sen på fredagen när jag slutar skolan för att avnjuta min första helg som tredjeringare så kommer Micke och hämtar mig, snacka om att jag längtar efter det, jag är en fåntratt x) I know.

Gone baby gone!

Jaha nu har Micke åkt, det känns än så länge ingenting, förut idag var det jättejobbigt och jag var dum emot honom, jag var så ledsen att han skulle åka så allt gick ut över honom, inte så snällt, jag ville inte men jag stötte på något vis bort honom redan då.
Sen fick jag lite tid på mig att tänka efter sen kom han tillbaka nu ikväll för att säga hejdå, vi gick en prommenad (låångt) sen hade vi kittelkrig i min säng, sen åkte vi och tankade på min telefon så att jag ska kunna höra av mig så mycket jag vill.
Han kommer vara borta en vecka i sträck nu, sen kommer han hem i tre dagar och sen är han inne i sin vanliga rytm, borta fyra dagar, hemma tre, ja så kommer det att flyta på helt enkelt. Och det ska jag palla ujuj säger jag bara!

Så nu handlar det om att sysselsätta sig, måste få andra saker att tänka på, på lördag har jag massor att göra, det ser jag fram emot, först jobba sen skall jag på styling och fotografering :) Sen ska vi väl antagligen festa till lite skulle jag tro? Milla och Emelie var på!
På tisdag skulle tydligen alla tjejer ut och käka sen dricka lite och partaja, jag vet inte riktigt vad jag tyckte om vissa som skulle med, men vad fan, jag kan ju vara trevlig ändå (läs falsk) Så jag tror jag följer med!
Sen skall man ju förbereda sig för skolstarten på torsdag, då skall man tillbaka ja! ;)
På fredag kommer Micke och hämtar mig i skolan<3

RSS 2.0