sängdags

Dags att knoppa för min del, verkar som alla redan sover, gud så.. normalt!
Jag kommer antagligen inte kunna sova för jag bara hostar hela tiden, synd om mig alltså. GULP.
Nej nu ska jag ta en cigg, sedan blir det lite tandborstning och sedan bums i säng, skall inte glömma medicinen bara. Läs inlägget nedan om ni undrar vart jag håller hus!

God natt på er!

kisses

Still awake?

Någon som ännu är vaken?
Jo det är det för kollade statistiken, några har redan varit inne och läst på min blogg :)
Jag kan inte sova.. eller jag har inte försökt, men jag tycker det är så kul att sitta vid datorn!
Imorgon skall jag ringa doktorn så fort jag vaknar, det är inte meningen att man skall vara sjuk varannan vecka heller. Så allt det där ska kollas upp. Imorgon kommer jag inte att ha tillgång till dator förens på eftermiddagen eller någonting åt det hållet. Syster ska ha med sig datorn i skolan tyvärr.
Lite trist, kommer sakna min blogg.
Men då kan jag ju fundera ut någonting vettigt att skriva tills det att jag får sitta vid en igen. Brukar faktiskt skriva för hand ibland och sedan lägga in det!

Nej nu ska jag spela spel. Använder mig av mitt Funpass ;)

Kisses

Kattiga linser ska beställas

God kväll! :)
Crazy Lenses Cat Eye PAR Utan Styrka
Här är linserna som jag ska beställa till halloween, jag skall ju vara katt, kattigt va?? ;)

Ikväll har jag varit hemma en sväng och ducshat, hämtat lite saker och så... Sen har Emelie och jag handlat för veckan, kom hem till Idol precis, puh, det kan man ju bara inte missa! Love it.
Sen var det dags för andra avenyn och det har jag inte sett på typ ett år så det var ganska kul och se vad som hänt. Nu har Emelie och Martin gått och lagt sig och jag sitter här vaken och har ont i huvudet.
Pratade lite med Micke förut, stackarn har typ sovit kanske.. 8 timmar max sen han åkte hemifrån i söndags, och nej han är inte uppe och festar.. han jobbar! Det är mest jobbigt att prata med honom tycker jag, saknar ju honom mer då! Nu sitter jag och kollar igenom alla gamla bilder, hur kul som helst, dom bilderna är tagna från Maj i år så dem är ju inte så jätte gamla, men kul ändå. Väcker en massa minnen :)
Vissa hamnar ju såklart på Facebook :D

2 månader idag och vi är inte ens i närheten av att få träffa varandra

Hej :')
Jag är lite sårbar just nu, för nu är jag sådär jättesjuk då man tycker så synd om sig själv, jag känner mig döende, alla borde tycka synd om mig nu faktiskt... haha nejdå. Mig går det ingen nöd på, jag har spelat spel och sett på tv hela dagen, även tagit mig en liten tupplur, läst Vecko Revyn. Ja jag har hunnit med en del, haha.
Jag är dock helt slut och febern stiger, nu ska jag snart ta mig en cigg, ta en ducsh och sedan se senaste avsnittet av River Side - Det är något ni måste se, ganska B-aktigt program men man måste se det när man väl börjat.
Hanna i min klass och jag är väl de enda i min klass som ser det...
Det kommer ett nytt avsnitt varje dag klockan 09.00 på SVT PLAY xD
Alla avsnitt finns där!

Nej dags för en cigg ;)
Im so bad, i know.


Idag firar jag och ÄLSKLINGEN 2 månader :) <3

kisses


Me and My horse 2

Hej bloggen, mår rent ut sagt skit idag, hur mår ni?
Idag stannade jag som planerat hemma från skolan, lite tråkigt men jag kände att gå till skolan så här är ren tortyr! Så jag stannade hemma jag x)
Har mest kollat runt lite här i bloggvärlden idag, hade ju en massa stora planer på vad jag skulle göra idag men jag orkar faktiskt inte det.
Min mamma är nu på väg in för operation igen, tredje gången, känns väldigt oroligt nu, hon har vätska i hela buken, hoppas att dom lyckas den här gången.. Vad gör man om ett sår inte läker?

Emelie ringde nyss och berättade att hon skulle skjutsa in mamma och sen skulle hon komma hem hit till lilla mig. Jag ska plugga Historia idag, men har inte boken med mig.. synd x)
Nu ska jag ta mig något att äta sen ska jag spela Me and my horse 2 - Mitt nya favoritspel, hur värdelöst som helst men även hur kul som helst, det är ett xbox spel som jag spelar när jag hälsar på i Vibble.

Hoppas den här dagen går fort och att jag kan bli frisk, snart kommer pojken hem, eller?
På torsdag natt kommer han, känns som en evighet, som vanligt.

Nattblogg

Någon mer som ännu är vaken?
Jag kan inte sova för huvudet bara bultar, och sen fastnade jag lite här på bloggen, gjorde en väldigt mörk design nu, skall be någon kär vän att göra en fin blogg till mig, för själv så suger jag på det!
Men för stunden får det vara så här, svart och lila.. precis vad jag har på mig just nu faktiskt.
Svarta jeansleggins - Gina tricot.
Lila stickad kofta - Vero Moda.
Sammanträffande? Kanske!

Nu ska jag lägga mig ner och läsa veckorevyn och försöka sova lite så min kropp orkar med alla baciller. Imorgon skall jag ju som skrivet tidigare vara hemma, då ska jag spela spel (skall tipsa er om min nya drog) jag skall nätshoppa lite (om jag hittar något jag gillar) sen ska jag blogga lite allmänt.

Ska skicka iväg ett god natt sms till min pöjk nu, så jag säger god natt till er med alla där ute som tydligen också är nattugglor ikväll!

kisses<3

Jag och pojken


slänger in en bild på mig och pojken, verkar som jag fått många nya läsare som inte vet vem han är här i bloggen så här får ni i alla fall se honom, och som det kanske framgår sen tidigare så är han underbar x)
Inte den bästa bilden.. eller jo förästen för det är faktiskt den enda som finns på oss.
Jag som alltid har kameran i högsta hugg.. konstigt.
Här är vi i alla fall inte tillsammans ännu, här har han och Sofie ännu inte gett upp varandra, men det var den här kvällen som vi sa till varandra att vi gillade varandra och han bestämde sig efter mycket tjafs med Sofie att jag var den han ville ha *lucky me*
Väldigt invecklad historia, men vem sa att kärleken är enkel? NEJ JUST DET ;D

annabell is back on thee track?

hejsan!
nu har jag varit dum, dum, dum igen!
Jag har faktiskt inte haft en dator, och när jag väl haft tillgång till en så har något annat kommit ivägen, så som att beställa hem saker över internet, håller faktiskt på att kolla in en grej just nu, jag ska nämligen köpa hem färglinser, det blir kattlinser till halloween (jag skall ju ha en fest och jag ska vara katt) sen blir det antagligen bruna, men jag är sjukt osäker, men ibland så har jag ju bruna ögon i alla fall... dom skiftar ju liksom, det har jag fått av min brunögda morfar. R.I.P
Velig? Svar ja!

Idag gick jag i skolan, ska ha prov nästa vecka, plugga som tusan. Imorgon måste jag även plugga till Historiaprovet, men det verkade inte så svårt.. Det klaras!
Sen följde jag med min syster till doktorn, vi har även shoppat en massa presenter till min pojke som fyller år på söndag, gues what he's gonna get ;D Jag kan inte skriva det i bloggen, pöjken läser ju. x)
Men på söndags its on, då får ni veta, hämtar ut det ena paketet på fredag och de andra har jag nog färdiga imorgon om allt rullar på som det ska, tveksamt med våran jävla dator hemma!

Imorgon tänker inte jag gå till skolan i alla fall, det svider lite för jag vill träffa Jennie och Elinor och veta hur resan gick, jag vill se om Andreas köpt något snyggt i sthlm, jag vill höra med Pussy hur hon haft det, jag vill snacka skit med Sofie om tjejerna på festen.. hon vet vem.. haha. Jag missar även min mysiga rökis med Elin på rökis. Men allt detta finns på onsdag också :D
Vet ni varför jag dissar skolan? Jag har fått feber, ganska hög sådan. Helt slut är jag, feberfrossa. The hole shit liksom.

Nej nu ska jag kolla om det finns något att klaga på i bloggvärlden.
Skriver god natt lite senare.

systrar


ferre

Sitter hemma hos Rasmus nu, det blir party här ikväll :)
Massa killar och så jag ;)
Hörs kanske senare, kanske blir lite överförfriskad, men det är smällar både ni och jag får ta.

miss u, and love you the most


Dirtee, Dreyas, B.A.B, Ellie


Love you<3

Clubkid Dirtee, Dreyas tha man, Baby Annabell Bouncer, Ellinoreey

snart snart snart


Bild från när jag var och provade ut saker till studenten, ååh vad man blir lycklig när man tänker på det, jag längtar något sjukt :)

en helt okej klass...


Haha nej jag skojar, jag saknar en hel del av er allaredan, och det är bara lördag ;)

Svarar

Vi skall ta upp det här med mina arga inlägg som folk tar åt sig av!
För ett tag sen skrev jag ett jätte argt inlägg här i bloggen, det kom verkligen från hjärtat.
Många i min närhet har tagit åt sig eller antagit vem det handlar om, sen när jag sagt att det inte handlar om dem så blir de helt plötsligt sura? Jag fattar inte.
Dom blir typ sura för att jag gjort dem nervösa... Vad fan har du gjort för fel då? Ja för du måste ju ha gjort något för annars hade du inte känt dig träffad??!
Tänk till mina kära vänner.

Nu kommer folk känna sig träffade igen ;)
Några jag aldrig kommer att skriva om här i bloggen, alltså om vi är ovänner.
Är min pojkvän Micke, Min syster Emelie och min extrasyster och bästa vän Elin <3
Never att jag skulle lämna ut sådant här i bloggen, bråkar jag med någon av dem så raserar mitt liv, verkligen! Och det vill jag inte berätta för er.. andra saker som gör att mitt liv raserar berättar jag ibland, vilket jag antagligen kommer att göra snart. Snart handlar kanske min blogg om en flicka som har sin pappa i finkan. Well nog om det, back to the track.

I alla fall, det finns en tjej som stod mig väldigt nära förut, jag ansåg att vi var väldigt bra vänner i alla fall, men tydligen inte hon. Hon utnyttjade mig rent ut sagt, nu passar jag inte längre för jag har ingenting bra att erbjuda på samma sätt längre. Redan i somras började hon med att inte svara i telefon eller ibland blev jag antagligen klickad. Mina sms fanns bara i utkorgen och de kom aldrig några till Inkorgen från henne. Vänner?
Jag känner mig nedvärderad av henne, mina närmaste vänner vet vad det här handlar om. Jag skriver inte detta för att hänga ut någon utan jag skriver det för att jag skriver exakt vad jag vill i min blogg.

Just det..

.. Jag har en sak att ta upp med er, det måste jag försöka att skriva sen, vi tar det sen ;)


crossfru

Nu märks det att det är helg här i bloggvärlden, det är ingen som bloggar nu.
I guess I have to live with it.
Nej nu måste jag sluta skriva, jag ska bort till crossbanan, nu när jag är crossfru ;)
Sen blir det en liten koll på stan med syster, kanske hittar något, kanske inte.
Vi ska kolla presenter till pojken min, han fyller ju år snart. 23 år gammal blir han<3
Jag har beställt en sak men ska även hitta på någonting mer, men med det behöver jag Emils hjälp... eller Tias.
Det blir så kul så :) eller kul, braaa! :D

Pussss

fredag, sjuktkul

Hej alla!
Nu var det länge sen jag skrev igen. Men jag har ju ingen dator ju :(
Det är mest när jag är i skolan som jag kan skriva tyvärr.
Igår tog jag mig i alla fall ur rullstolen, nu orkade jag inte med den längre och medicinen hade äntligen hjälpt.
Så igår åkte vi på fest.

Fredag:
Jag slöt runt tolv och då åkte vi och åt jag och Micke, sedan gjorde vi lite ärenden runt om i Visby. Runt halv två åkte vi hem till Emil och drack kaffe (jag anser att det är ett onödigt beroende som jag klarar mig utan så jag dricker det inte) klockan halv tre blev jag skjutsad till sjukgymnasten. Fick massage hur skönt som helst.
Sedan kom boysen (Micke, Emil och Linus) och hämtade mig, vi gick lite på stan, träffade Jesper, beställde pizza, drog hem till Emil och åt.
Sen drog vi hem till micke igen. Han gjorde sig i ordning.
vi hämtade upp Rasmus och åkte hem till Fole.
Hela tiden var det terror i telefonen, alla ringde och smsade om kvällen, man var sjukt taggad.
Hemma ducshade jag, Sofie kom, jag valde kläder med hjälp av henne och mamma. Vi satt uppe på mitt rum, sjöng singstar, lyssnade på gamla låtar (typ knattedisco) snackade goja och så, Emelie kom och umgicks med mig, Martin satt dock nere med mamma och pappa.
Det var lite trångt, men det var trevligt.
Runt tio drog vi ner till affärn där Sofie, Tulla och Johanna väntade, de tog med sig Sofie och vi drog till Ekeby.

I ekeby var Linus och Jepser, vi dansade och hade kul, strax efter tolv var det dags att dra hem, vi orkade inte vara där, folk började bli allt med dreggiga och arga.
Salgsmål?
Sov i Stenkumla.

Nu sitter jag hemma hos Emelie och Martin på fika, pappa är också här, de spelar spel. Jag och pappa ska kolla på crossförarna sen ska Emelie och jag gå på stan en sväng.

kisses

Internet dog

Heej!
Förlåt att jag var lite taskig och inte skrev någonting igår. Jag har nämligen ingen dator hemma, suck!
Internet har lagt av helt så jag kan inte kolla NÅGONTING!
Men jag skall i alla fall sova borta typ hela helgen, min älskling kommer ju hem så då kan jag använda hans dator. Skönt. Jobbigt att inte kunna skriva nu när jag väl har lust!

Idag har jag redan slutat nu, fy farao vad drygt, jag vet ärligt talat inte vad jag skall göra. Jag tror jag faktiskt skall ringa syster nu, men Andreas skall göra lite ärenden på stan så jag följer med honom :)
Han kör mig, för Otto är med idag igen (rullstolen)
Skall ta en bild på mig och Otto så att ni får se honom ;)

Nej skall dra, skriver kanske senare, om datorn hemma vill det.
Kanske åker hem till syster istället.. får se :)

Ha en bra dag! Kisses

Midsommar 2009

Min midsommar började bra, jag åkte till Åminne med Sofie, vi blev ditskjutsade av min syster.
Väl där så träffade vi Micke (han var då på G med Sofie) Han hjälpte oss att hitta en tältplats, vi hittade en bra men direkt när vi fått upp tältet så kom en gubbe och bad oss att plocka ner det. Vi hittade efter mycket krångel en ny plats som var perfekt, vi slog upp våra tält och Micke åkte vidare till Tofta, de skulle fira där istället.
Jag och Sofie var ensamma, vi pratade, skrattade, knäppte kort, grillade och drack.
Lisette, Freja och Josefin kom och åt upp våra rester och vi drack vidare. Jag bytte om till varmare kläder och vi gick ner och festade med Rasmus och dem som hade tält och det längre ner på samma väg.
Jag kände dock för att festa vidare och drog ner till resturangen och det, där fick jag ta hand om Amanda, sen gick jag bort till Johan och dem och festade vidare med dem, Jag och Hanna drog vidare till Mattias där vi bara var en snabbis.
Jag drog till stranden med Hanna och min dåvarande pojkvän Mattias, men sen gick jag med Malin och Josefin för vi skulle dra tillbaka till Rasmus och dem för det verkade vara roligare där.
Josefin drog i alla fall hem till källunge istället och Malin gick och lade sig.
Jag gick till slut ensam..
Och det var då det hände, jag träffade två killar som började prata med mig om att jag inte skulle gå ensam och lalala. Jag försökte att inte prata så mycket, ville mest bara komma fram. Men dom var inte snälla dom killarna, jag fick slå mig loss och springa. Jag sprang som en dåre.
Jag kom fram till Sofie och dem och dom märkte direkt att någonting hade hänt, jag var i chock och kunde inte prata om det, jag berättade bara att det var allvarligt.
Sen blev det i alla fall så att jag skickade sms till min pojkvän och berättade för honom, han brydde sig inte ett dugg. Jag skrev till Sofie trots att hon och jag låg sida vid sida i tältet så berättade jag inte det på det sättet, utan jag skrev. Hon reagerade direkt. Ringde Micke, han kunde inte komma, vi fick inte tag på någon eftersom nätet var överbelastat. Sofie fick tag i sin mamma, vi försökte få tag på taxi, men ingenting gick. Det slöt med att vi gick tillbaka till resturangen och fick skjuts av ungdomsgruppen. Jag sov hos Sofie den natten.

Dagen efter kunde jag gråta för första gången, då blev jag istället arg när jag förstod det hela.
Jag sjukskrev mig från jobbet och åkte in till polisen och gjorde något väldigt jobbigt, jag anmälde ett våldtäktsförsök. Sofie ställde upp så sjukt mycket, min syster grät och min pojkvän var inget stöd över huvud taget. vi gjorde slut.
Micke var ett grymt stöd och han hjälpte mig mycket, han är min pojkvän idag.

Fallet är nedlagt i brist på bevis och sådant.
Jag visste att det skulle bli så från första början men valde att anmäla ändå.


anledningen...

Ni kanske undrar varför jag skriver så mycket helt plötsligt. Men det är helt enkelt så att jag funnit lusten i att blogga igen.. liksom:

Sen vet jag väl att jag kanske inte skriver så vettiga saker hela tiden. men snart ska jag skriva lite längre, något budskap kanske? Jag tror jag faktiskt ska berätta vad som hände mig i somras. Kommer bli jobbigt och vet inte om jag kommer att genomföra det, men jag ska försöka!

Bellas

Var inne på Bellas blogg nu, hon hade skrivit tips på vad man kan göra när pojkvännen är borta och jag fick mig ett gott skratt, jag skall göra allt detta, jag saknar verkligen min pojke nu och behöver lite nya tips och ideer på hur jag ska göra för att inte tänka på honom allt för mycket, eller visst jag kommer ju att tänka på honom en hel del på honom ändå, men bara så att jag får tiden att gå fortare så är jag nöjd. Skolan tar ju en hel del tid och om natten sover jag bort en massa timmar, det är just tiden mellan skolan och sömnen som skall fyllas upp.

Nu när jag sitter i rullstol är jag även väldigt begränsad så tiden går lite saktare men livert rullar ändå...

nej måste sluta.


kisses


Syster

Jag saknar min syster något oerhört, jag vill vara med henne nu nu nu!

Vi måste träffas och planera vår halloween fest också, Milla tjejen är ju nykär och ständigt upptagen :S Nej det måste bli av nu, lägger in en bild på hur det såg ut på förra festen som var en kräftskiva :D

DANCE...


Ferre


Det blev ännu en bild från förfesten, jag och Diana, det var hon som var med mig ute och rökte nyss.
Jag har Andreas brillor på mig på bilden, haha.


Slänger upp en bild


Innan sävefesten för ett tag sedan var vi fyra hemma hos Elinor och förfestade, tycker vi ser väldigt nyktra ut på den här bilden, men det kanske är för att vi skärpte till oss för att Elinors pappa skulle vara fotograf?? :D
Sitter i skolan nu, första lektionen var självklart inställd. FAN!
Så jag har suttit på Facebook. Nice.
Nu skall jag ut och ta en cigg sen är det religionskunskap som gäller.
Idag har jag Otto med mig, min rullstol. Höfterna lade av igår kväll. VÄRKTABLETTER.
Nej nu skall jag sticka, blir nog fika med min älskade syster idag<3

Inför morgondagen

Li vart självklart inte filmad... Suck!

Imorgon i alla fall:
Vattengympa på rehab på morgonen.
Skola fram till klockan 12.30 ungefär sedan är det projektarbetet som gäller men då tänkte jag nog smita iväg.
Då skall jag nämligen iväg med syster, hon skall göra en make over och det kan man ju inte missa!

Nej Idol igen. Till det blir det chips och Fanta, Fel vecka säger jag bara, jag får tjocka hur mycket jag vill. Det är väl nästan det enda possitiva med den veckan, att man har något att skylla på när man äter massa onyttigt.

God natt på er gott folk, nu ska min dator sova!

Vad hände idag?

Jag höll på att missa bussen som vanligt men klarade det med nöd och näppe eftersom jag har sånna sprinterben.
I skolan pratade vi om alla föroläsningar vi haft.
Sedan hade jag och Elinor vår livs flummigaste redovisning, fiasko ^^
Efter det slöt vi, då gick jag på stan med Elin och Sofie.
Köpte present till Micke, sen så solade vi och åt.
Åkte med Sofie hem vid två.
Väl hemma gjorde jag lite småfix med skolan, fixade på rummet (det är så fint nu och jag ska visa Micke så jag måste visa det)
Nu började visst Idol...

Snabb bloggning i pausen

Hej hej tillbaka igen.
Nu måste vi ju heja på Li, Gotlänningen som är med i Idol, jag såg henne en liten snabbis, hon satt och samtalade med någon där, hoppas verkligen att det går bra! :)

Efter Idol ska jag prata med min pojke, vi har redan pratat två gånger idag men vi kan alltid prata om någonting. Idag är det tisdag.. det betyder att jag ännu ska vänta hela onsdagen och sedan så kommer han hem, men onsdagen är ganska fullspäckad så då kommer det nog gå fort.
Torsdagen måste jag ju också vänta men på torsdagar finner jag ett lugn, för då vet jag ju att han kommer hem :)

Hade ett långt samtal med Jennie idag, det behövdes verkligen, hur trevligt som helst, det var väl kanske meningen att vi skulle prata en snabbis för jag behövde uppdatera henne på saker och ting.. men det slöt med att vi pratade om allt och ingenting i hela 40 minuter, så länge har vi aldrig pratat i telefon :P
Men sen är det ju så att vi kommer varandra allt mer nära! <3


Ikväll är jag med, glöm inte att titta!


SKOJJA ;) Kommer tillbaka i pausen :)


En som jag

Nu ikväll när jag kikade in på bloggen (som jag vet att jag inte gjort på väldigt länge) blev jag så glad, för då var det en tjej som hade kommenterat min blogg, hon hade helt enkelt gjort reklam för sin blogg i min, man brukar bli förbannad på såna människor, men jag blev absolut inte det på den här tjejen.
Nej för jag blev tvärtom aldeles överlycklig av hennes reklam, för då hittade jag ju henne eller hur?
Hon heter Emma och är lika gammal som jag och även hon har reumatism!

Har läst hennes blogg nu, den är väldigt ny och det finns inte så mycket att läsa ännu, men hon beskriver på ett så bra sätt som möjligt hur det är att ha reumatism. Jag blev bara så faccinerad att hennes intresse är bowling..
visst jag är inte så insatt i hennes besvär men jag vet med mig själv att bowling är en av de mest påfrestande sporter, det tar så jäklarns mycket på handlederna. Lyckos henne om hon pallar med den smärtan.

Känns bra att läsa om en jämnårig med samma positiva inställning som jag själv har.
Man behöver inte vara en gnällspik bara för att man har en sjukdom.

Hennes blogg skall helt enkelt bara läsas :D

http://ebolmgren.blogg.se

Baby Annabell Bouncer

haha jag har tråkigt, jag googlade just min pojkvän och fick fram en massa...
Mikael Gahne är t.ex. med i Overvikt.se... hmm snälla sig att det finns fler Mikael Gahne!!!?
Sen så hittade jag även resultat från olika tävlingar och det är sannerligen rätt Mikael, klart :)

Baby Annabell Bouncer - Mee ;)


hittade även denna gamla bild på mig och Elin, detta var nyår 2007-2008-

Mobillista

  • jag älskar -  Brur (Kevin Saari)
  • jag har haft sex med - Emma Hård
  • jag har ljugit för - Hanna Nilsson
  • jag har strippat för - Kristoffer gardell
  • jag har blottat mig inför - Lotta Börjesson
  • jag vill bli tillsammans med - Martin Ekström
  • tog oskulden - Josefin Ström
  • jag har bjudit på middag - Marcus Lindberg
  • dansat med - Pejta
  • hånglat med - Stina Nyberg
  • velat knuffa utför ett stup - Donken
  • varit kär i - Adde persson
  • jag har slagit - Elin Hansson<3
  • festat tillsammans med - Freja Litzen
  • vill gifta mig med - Jason shepherd
  • vill duscha tillsammans med - Joel Edman
  • min kk - Josef
  • min partyprinsessa - Lambi (jesper skalberg)
  • min älskling - Linnea Jacobsson
  • vill ha barn tillsammans med - Mikael Gahne

  • At Sofies

    Hej bloggen ;)
    Idag gick jag på stan med mina tjejer Elin, Freja och Sofie, ja ni läste rätt jag var med Sofie. Skönt att vi har börjat prata igen. Vi snackade ut ordentligt. Båda fick berätta hur vi kände vilket var väldigt viktigt.
    Vi drog till Donken och käkade sen kollade vi runt i affärerna, Freja drog hem och ersattes av Andreas.
    Sofie blev stucken av en geting och världen gick under.. haha, själv anser jag att skadeglädjen är den enda sanna glädjen så jag vek mig av skratt. sååå så snällt.

    Sen åkte vi tre girls hem med bussen klockan 14, jag drog med Sofie hem och här sitter vi nu, vi har pratat ännu mera och nu kollar vi gamla blogginlägg. superkul! :D

    Puss o Kram

    bebis

    hej bloggen ;)
    Sitter i skolan och tittar på när min lärare skakar en bebis.
    mer om det sen men jag måste dra.
    puss

    helgen

    Fredag:
    I fredags fick ni ett väldigt stressigt inlägg av mig, jag skulle ju till sthlm och allt. Så klockan halv två när jag slutade skolan kom Missen och hämtade mig, vi drog direkt hem till honom där vi alla stuvade in oss i volvon. Sedan åkte vi och hämtade Tias och drog till båten, jag och Micke gick på båten medan de andra åkte bil. Båtfärden gick lite segt, vi åt mat, Missen sov, jag pluggade, men sen träffade jag Lina som var hur pratglad som helst. Så vi snackade en jäklarns massa, fick höra vad som hänt henne och hon stöttade mig i det jag är med om. När båten väl var framma satte vi oss i Filicia och åkte mot Missens ena syster där vi skulle bo. Där fick vi mackor och såg film, mysigt. Sov bra gjorde vi inte.

    Lördag:
    Väcktes tidigt, vi skulle se superfinalen och då var man tvungen att vara uppe i tid. Frukost och sedan iväg.
    Såg Jordans tidskval och hejade på honom, lekte med alla små barn och sedan bar det av till Kista galleria där vi shoppade en stund och klippte oss. Mitt hår är nu superkort att jag gråter men alla saker jag köpte är fina, dock tog jag det väldigt lugnt på den fronten (för att vara jag)

    Det blev :
    Vit tjocktröja med otroligt mysig krage.
    Brun långärmad tröja med cremebruna ränder på
    Lila sneakers (ofcourse they're Lila)
    Svarta jeansleggins (kunde inte motså längre)
    En fin bysthållare (äntligen en i min stl)
    Vitt baslinne, längre modell

    På kvällen drog vi och hämtade Tias sen åkte vi hem till Rina och Thomas och käkade pizza och såg Män som hatar kvinnor, jag har sett den förut men den är så sjukt bra. Snart kommer uppföljaren!!!!
    Jag somnade i soffan såklart trots att jag varnat Missen att han inte fick göra det! ;)
    Gick i alla fall in i sängen och lade mig.

    Söndag:
    Ville var inte alls snäll, han fick för sig att han skulle leka med oss tidigt på morgonen och det var inte vi så sugna på men upp kom vi i alla fall. Mickes bil hade såklart gått sönder så vi fick bogseras till aarsleff och ta den stora lastbilen, vi drog ut till Barkaby outlet, sedan hem på fika hos Rina innan vi åkte hem. Sov i lastbilen ner till Nynäs. Båten var en pina, blää vad tråkigt.

    Arg på dig, man passar inte alls in i ditt egoistiska liv. Fuck you

    Hej bloggen! :)
    Nu är jag tillbaka på ön igen eller jag kom hem igår i och för sej men det var ju på natten ^^
    Idag gick jag i skolan en snabbis, sen följde Elinor med mig till sjukgymnasten och efter det tjockade vi oss på MAX, mums. Gick en sväng på stan och sen åkte jag hem med två bussen där jag träffade Lina :)

    Skulle egentligen ha varit i skolan till 15.15 men jag orkade inte, jag mår inte så bra nu, allt är upp och ner och jag oroar mig väldigt mycket nu, alla tror typ att man inte kan vara ledsen och orolig nu eftersom det ligger på is just nu, men jag tänker på det ständigt.. alltid.

    Imorgon är det skola och jag kan säga att jag inte är så sugen på det eftersom vissa utnyttjande djävlar bara kan dra åt helvete rent ut sagt. Så mycket som jag har fått höra idag kunde jag verkligen inte tro. Tack för det.. SUBBA!
    Märks det att jag är arg??

    Ser fram emot imorgon bitti, min cigarett med Elin på morgonen, den är betydelsefull, för hon är betydelsefull<3
    Men sen är det inte så mycket att se fram emot förutom torsdag dåra, när bebi kommer hem!!!

    Nej skriver snart, ska hjälpa min sjukling till mamma lite.

    Tro inte att det handlar om dig

    hej bloggen!
    Nu har jag inte skrivit på ett tag igen, men har haft fullt upp, skall skriva en genomförlig uppdatering en annan dag, nu slutar jag snart skolan och då skall jag sticka så fort jag bara kan, är så trött på allt...
    Då åker jag hem till min pojke och pluggar lite, måste plugga igen lite saker som jag missat men egentligen orkar jag inte, aja.
    I eftermiddag åker vi i alla fall till sthlm, ska bli så jädra kul! :D

    Skriver kanske senare men jag tror inte det.

    Ha en bra helg! <3

    Personalfest, motorstopp, mössutprovning, Vibble,

    Tokigt roligt på personalfesten måste jag ta och säga!
    Förfest först hos Freja med alla under arton, sen drog vi hem till Adde där vi snackade lite med folk och så sen drog vi ner till olearys där vi fick fördrink och popcorn till att börja med.
    Sedan blev det nachobuffe följt med prisutdelning och jag fick min ettårspin! :D
    Andreas fick pris för bästa säljare, det är min bästispöjk det<3
    Sen sjöng vi kareoke och så, dansade och drack, vi som var under arton fick självklart inte dricka...
    Jag drog hem typ halv två eller något, då var det många som drog på efterfest men jag åkte hem till min pojke och deckade istället!
    På måndagen (igår) så var jag med på dansen i skolan men fick så ont i benen så jag åkte hem till stenkumla istället. Jag och Micke såg film sen åkte vi lite millitärbil, en sån där som välter, riktig terrängåkning, upp på kullar och så, man kör typ som en dåre, askul. Sen lyckades jag inte så bra, jag fick motorstopp och batterit var slut, så vi fick gå hem typ 3km om inte mer, det tog sin tid och jag hade ju redan ont i mina ben.. haha, men det var ganska kul ändå :)
    Väl hemma så såg vi film igen.

    Micke har blivit chef också :D

    Idag har jag varit i skolan, tagit spexfoto, provat mössa (student) sen kom syster och hämta mig, så nu är jag i Vibble som vanligt. Imorgon är jag ledig :) Sen så är det ju så att nu skall vi in och ta ut medicin till mig, jag har ett virus så det ska jag bli av med nu. Sen ska vi beställa min mössa också!!! :D

    sen ikväll skall jag vara med Mickis<3

    Mina sista ord för den här gången.... JAG ÄLSKAR ELIN

    Jobbat idag

    hejhej Hello Kitty här! :)

    Idag har jag jobbat, har målat ungefär 40 barn idag, allt från fjärillar till spider man, riktigt kul!
    Nu sitter jag hemma i Vibble hos Emelie och Martin, trevligt!
    Micke kom och hämtade mig i stan, ikväll skall vi förhoppningsvis bara ta det lugnt, men vissa vill typ ut på krogen, suckellisuck.

    Nej nu kan jag inte koncentrera mig, skriver en annan dag! :)


    Pussss

    Ni kanske inte märkte det...

    MEN JAG SPRUDLAR AV ENERGI OCH GLÄDJE :)


    Och så kom den dagen jag så länge hade väntat på

    Hejsan bloggis!
    Jag blev hemma från skolan idag med, jag orkade helt enkelt inte gå upp, jävla förkylning.
    Runt klockan tio stog jag på benen för första gången denna här dagen, då gick jag upp och hjälpte mamma med lite saker, känns som man har en liten bebis här hemma, man passar liksom upp hela tiden, även fast det kanske inte behövs alla gånger så gör jag det ändå, som tur var så lider inte min mamma så värst mycket av "kan själv" syndromet, utan jag får faktiskt hjälpa till. Nu är det lite snack om att vi ska åka in med henne igen, lika bra även fast ingen av oss vill. Jag vill ha min mamma hemma men jag vill att hon ska bli frisk.

    Nu sitter jag här hemma vid datorn som jag har gjort nästintill hela dagen, spelar olika spel, det är bra för då går tiden fortare. Har även gjort olika teoriprov inför körkoretet, det gick superbra måste jag ta och säga, fick väl som mest 6 fel och då var det ganska många frågor, får se hur det där går!
    Micke kommer när som helst och jag dör typ av längtan, nej dör jag väl inte.
    Men nu är det ju så nära, nu är det inte längre den där "hej jag saknar ihjäl mig, du är så långt borta" längtan. Nej nu är det mer "Hej kan du ta och skynda på nu eller för jag spricker av iver" känslan. FATTAR NI??;D

    Vi skall bara ta det lugnt ikväll, han är trött, jag är lite sjuk, jag ska upp och jobba imorgon.
    Vi måste bara dra in till stan och handla lite, vi har ingenting här hemma, eftersom familjen går under när mamma är borta, visst finns det lite saker men ingen kan laga mat, så vi måste in och handla snabbmat, för den är slut x) Pappa och jag har ju bott ensamma ett tag, haha. Sen ska vi väl kanske ´hyra film eller något. Skall möta upp min älskade Lisette också! :)

    Neej vart är han då??
    Nu skall jag ta mig en cancerpinne och meditera eller något, bara för att tiden ska skynda på!

    No no no,

    Hej igen!
    Nu är jag äntligen inne på bloggen igen, har faktiskt saknat den!
    Igår hann jag inte för då gick jag på stan med Elin, vi fikade och hade det mys, ingen av oss mådde särskillt så det var väldigt lugnt, det jobbiga med att gå på stan med Elin är att vi har ungefär samma smak, så det slöt med att vi köpte likadana overknees, haha. Hopplöst.
    Efter det åkte jag hem med bussen, och på bussen får jag världens näsblod, det seriöst forsade ur snoken på mig, inte så mysigt, tur att det finns snälla människor på bussen som hjälper en när det behövs, tack till er!
    Hade inte hunnit vara hemma länge alls när pappa kom hem, vi åt lite, jag fixade lite på rummet och sedan åkte vi in och hälsade på mamma, där satt vi i någon timme och snackade med henne och försökte roa sjuklingen.
    Sen åkte vi hem, jag tog en välbehövlig ducsh och fixade lite tills idag (hade en massa planer)
    Sen pratade jag ju självklart med min pöjk :)
    Senare fick jag näsblod IGEN och hjärtklappningen som jag haft ett tag blev ännu mer påtaglig, så jag ringde till sjukan, men det hände ju inte så mycket där. Så jag somnade istället.
    Sen fick jag ringa imorse till vårdcentralen och fick då en tid vid elva, snälla syster kom och skjutsade mig och så, vi handlade lite efter och sen åkte jag hem, nu väntar jag på provsvaren.
    Nu ikväll har jag fixat lite här hemma eftersom att mamma inte orkar, gått ut med sopor och så, inte jättekul men det är sånt som ska göras, tänk sen när Micke får sitt hus, ska jag bli husmor då eller?? HELL NO! ;)

    Så jag mår inte så bra, och inte nog med det så kommer inte min babe hem ikväll, det är så mycket att göra så han kommer inte förän imorgon. aah min hjärta slits sönder<3

    Plugghästen här?

    hej bloggen!
    Sitter i skolan nu, jag är den enda som är här, haha pluggis? :P
    Nej men vi har hemstudier idag men jag hade ingen annan buss att välja på, så nu sitter jag här, pluggar jag? HELL NO!
    Vid tolv hoppas jag i alla fall på att min grupp dyker upp så att jag kan få lite gjort idag i alla fall.
    Imorgon kommer Micke hem, som jag längtar efter honom<3
    Det här har nog ändå varit den jobbigaste veckan hittills som han varit borta, även fast han var borta mycket längre för ett tag sedan så är det här värst, hela jag skriker efter hans närhet just nu, inte alls kul,but im hanging in there you know.

    Idag går jag till halv fyra med det tänkte jag trixa lite med för jag vill vara med min Elin lite, sen drar jag ner till mamma en stund senare, jag och pappa skulle nog dit vid femtiden idag, min stackars mamma som inte alls mår bra just nu, hon får bara en massa äcklig mat, och hon kan inte sova.
    Det där med sjukhusmaten är något som jag skall ta tag i idag, skall skriva en insändare till tidningen, man skall fan inte få KALVSYLTA på ett sjukhus när man mår dåligt, vem fan äter det liksom??
    Nej det får nog bli så att jag får laga mat åt henne ikväll och ta med in, inte för att jag är bra på att laga mat men allt måste ju vara bättre än det dem har har att erbjuda. Nej nu blev jag sur.

    Nej nu skall jag kolla runt lite här på internet, good I love internet.
    Ikväll skall jag försöka blogga lite till! :)

    RSS 2.0