Modellande är underbart

Ujuj vilken hektisk dag det var idag då.
Det var idag det var som mest att göra på hela veckan eller det kanske blir morgondagen? Jag vet ínte men jag hoppas inte att det blir så för jag är verkligen helt slut nu.
Dagen började med försovning, ovanligt? Nej!
När jag kom till skolan fick jag och Malin springa ner till den öppna förskolan vid Domkyrkan för att intervjua personalen där, Josefin var redan där. Klockan tio tittar jag på mobilen, fem sms och sju missade samtal, shit jag glömde genrepet, får tag på Ida, hon kommer och hämtar mig, jag rent ut sagt springer min väg för att möte upp henne samtidigt som jag ringer och får liv i Amanda och Jennie som båda bestämt sig för att få en skönhetssömn INTE RÄTT DAG FÖR DET ERA JÄVLAR, sen har hela dagen mest handlat om det, att leva som en modell, stressigt schema, stinkande trånga ombyteslokaler, skräpmat, styling och ombyte bland en massa okända tjejer och killar, dessutom snygga killar som gillar att titta när man står i trosor och bh. Det har varit en underbar dag måste jag säga.
Vi hade uppvisning klockan 18.00 i Aulan och det gick bra, alla var superduktiga och jag älskar denna kick som man får av att gå fram där med vetskapen av att alla tittar på just mig, haha yes im a real diva.

Imorgon är det vattengympa, sedan är det rep hela dagen fram tills klockan ett då det är showtime igen, sen har jag en underbar dag framför mig hoppas jag, nej oups jag döda en spindel idag, det blir regn. Sorry bitches! ;)

Kärlek

hej bloggen.!
Har fullt upp så jag hinner inte skriva, tänkte bara tala om att jag lever,
helgen har varit underbar.
Idag har jag jobbat lite sen hjälpt pappa att bygga ihop studentvagnen som en klass skall åka på, det är nära nu hörrni!
Imorgon är jag ledig, skall handla studentpresenter och sådant med syster och hinna med och plugga lite.
Nu ska jag se film med mamma, mysigt.

XOXO / Annabelliz

Malin, Josse, Liz, Jossan, Ellpell, Annabelliz


Var inne och kollade på min vän Mickas bilder på Facebook och hittade den här då vi kastar kubb, sjukt kul och se, det här är mitt lag som vann och det är min tur att kasta, klickar ni på bilden kommer ni direkt till albumet där det finns fler bilder från kvällen! <3

Snabbcheck!

Hej bloggen.
Vart har jag hållit hus? Ja det kan man fråga sig, inte här på bloggen i alla fall!
jag har haft fullt upp, har varit lite av en otursvecka för mig, först stal två fjortisar min låsta cykel utanför mormors lägenhet, jag var rasande och skulle hitta dem till varje pris, tjejerna var antingen lata eller väldigt skraja så de dumpade min cykel vid södervärn (mormor bor typ 3 kvarter ifrån) jag plockade hem den trots lagen att man inte får ta tillbaka någonting som någon stulit ifrån en, sjuk lag.
Sedan var det dags för att bli av med alkoholen, någon snodde mina alkoläsk som jag skulle ha när vi firade Josefins 18årsdag, jag hade som tur var råd att köpa en vinare istället, men ändå. Bu för den som tog mina bacardi breezer.

I förrgår var det sävefest, det var jättekul, jag dansade hela kvällen, det rann svett, mindre mysigt men det var så grymt kul, fick ta hand om söta vän som var så sjukt ledsen, Jenny<3 Vi känner typ inte varandra men jag blev så oerhört ledsen av att se henne ledsen, jag tror vi är själsfränder eller någonting, nånting är det med oss.
Vi tappade bort Amandas mobil men den är funnen som tur var, tack den snälla som lämnade in den i garderoben på HP5.

Vad har mer hänt? Träningar inför modevisningen har börjat, kul men väldigt pirrigt. Byta om bland både killar och tjejer som man inte känner? creapy! Missa inte modevisningen nästa vecka!!!!! :D Det kommer rocka!

Ikväll blir det fest här i fole! Sen imorgon middag hos min bästa vän Elin<3 Skall bli trevligt.
Jag ska snart ner till Sofie, hon jobbar och behöver lite sällskap! ;)

Rosettflickorna


Lägger upp en bild som påminner om en underbar dag med två underbara vänner, Amanda och Malin! <3 BIG LOVE TO YOU!

budget

Hej bloggen!
Sitter i skolan nu ska snart börja med den jobbiga budgetuppgiften, fattar verkligen ingenting. Jag och Amanda är i alla fall taggade till tusen, det ska bli bra, det måste bli bra helt enkelt!
Efter skolan skall jag väl antagligen ner på stan, måste hitta någonting till Sofie, SUCK!
Nej hade ingen ork att skriva.
Hörs senare.

Puss

UNO är min vän SVEN är din vän

Hej bloggen!
Sitter hemma hos Mattias nu igen, vi har just spelat uno och ätit annanasbitar, jag förlorade ganska stort.
Idag har det varit en mysig dag i Gottlandet, på morgonen började jag med ett härligt pass i bassängen, vattengympa på rehab. Efter det drog jag hem till Amanda tillsammans med henne och Josefin, mysigt att vara med dom.
Vi hade ett kort möte i skolan sen skippade vi engelskan och gick ner på stan i stället.
Det var Andreas, Sofie, Freja och jag som gick ner, vi kollade runt lite, jag köpte en UNOkortlek, Sofie köpte ett par gladiatorsandaler, sedan köpte vi upp oss på cigg och cola och gick ner och satte oss i gravarna, vid det här laget hade Elin kommit, efter ett tag drog Freja och vi andra började spela uno, Elin drog och Jennie kom och sedan drog hon igen, hela tiden spelade vi UNO, näste man på tur att dra var jag.
Jag drog ner till Almedalen tillsammans med syster för att träffa Lina, Frida, Sofie och Annika, vi spelade lite Volleyboll och UNO såklart, sedan blev det till att dra och handla lite fettosaker inför kvällen, hämta saker hos Amanda och Malin och sedan dra hem till pojken.
Jag har sovit hela eftermiddagen, helt slut. Skyller på Pollen.
Imorgon skall jag upp tidigt, börjar åtta.

Det var min dag med UNO, see yah bitches!

Idag har jag

* Haft en nervgripande redovisning
* Druckit coca cola med ett kaffelock
* Lyssnat på en spelning
* Jagat en katt
* Kittlat min pojkvän
* Ramlat av bussen
* Hånat en vän
* Skrattat så att jag fes
* proppat i nachochips i munnen, så många att jag fick spotta ut
* Fått damp på min lärare
* Blivit blöt i rumpan då det var blött i gräset
* Köpt fyra böcker
* Haft en katttunnel på huvudet
* Skrattat till American Funniest Homevideos
* Blivit utelåst
* Varit hemma i Fole
* Skolkat från en lektion
* Nästan trampat i hundskit
* Skällt ut min vän för att hon är lat
* Försökt få Jennie att inse hur koffeinberoende hon är
* Sjungit på bussen
* Fått veta att det inte blir någon fest på lördag
* Beskådat när min vän nös ut ett tuggummi genom näsan

Den sista var bäst!

Böcker

Glömde att berätta, jag var på stan idag igen, det blev fyra böcker för min del.
Sista Gossip Girl boken
Systrar i jeans (tro det eller ej men jag har aldrig läst den)
Bevis-Dagbok
och sen en till som jag inte minns titeln på men den lät bra i alla fall.
Sen blev det även lite bus, måste ha på mina ben för nästa vecka eller veckan därpå blir det modevisning, jag skall gå i shorts och klänning så det gäller att vara lite brun, tänkte att jag skulle testa nu ikväll och se om den var någe bra, vill ju inte se helt skogstokig ut på modevisningen. Det ska bli kul att gå modevisning igen, läskigt bara, jag var så sjukt nervös förra året så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen och nu ska jag upp där igen, vi skall gå lite modellskola innan så att alla går lika, förra året var det sannerligen en blandad kompott.
Så i år blir det en förutbestämd gångstil, ska bli skönt tycker jag, det där är inte så lätt alla gånger när man är amatör.
Amanda ska gå och troligtvis Emelie så vi kommer att ha kul ihop!
Jag skall gå i ett par underbara shorts som jag helt klart kommer att lägga upp bild på här i bloggen, sen blir det även en söt sommarklänning, Amanda skall gå i en underbar midjekjol i aprikos. Emelie går i en söt tunika som man lätt kan göra lite rockig och tuff med hjälp av accesosiarer. skall vara lite fotograf så att ni får se.

Än en gång, kul att så många kommer hit och läser!

Buhuu baam du är död

haha tänkte att jag skulle kaxa till min header lite, eftersom jag är en bitch och ofta säger att jag har svart bälte i det så tyckte jag att det passade bra, jag vill inte att folk ska tro att jag är en snäll och söt tjej hela tiden för då blir folk bara besvikna, jag kan inte låtsas vara trevlig hela tiden, det är inte jag.
Thanks for making me a fighter är från Pinks låt "Fighter" som jag gillar starkt eftersom den är ganska passande för mig och en föredetta kompis som jag inte har något gott att säga något om. Vem det är vet de flesta men jag kommer inte att skriva det här, det är inte ens hon värd, men jag tackar henne, alla hennes ruttna ideer som hon låter mig genomgå gör mig stark, det får mig att inse vilka vänner som verkligen är vänner, hon har även lärt mig vad som är moget och inte, hon är den person som jag hatar mest av allt och då hatar jag ganska många, jag vet hata är ett starkt ord, men jag tillåter mig själv att använda det eftersom jag verkligen vet vad det innebär.
Har ni någon gång tänkt på vem ni skulle välja att skjuta om ni fick en chans i livet att skjuta någon till döds utan att åka dit på? Knäpp tanke enligt vissa men jag har tänkt henne. Och jag lovar jag skulle knäppa henne direkt, rätt i pannbenet. men jag får väl passa på innan hon skjuter mig. Hon hade antagligen valt mig också, men där handlar det om snabbhet, jag vinner alla gånger, det tar ett tag innan hon ens får sina fula höfter i rörelse, buhuu baam du är död.
Nej nu skall jag sluta drömma och återgå till mitt liv med livstids fängelse och sådant och utan en chans till vapen, jag skulle aldrig skjuta henne, aldrig, inte min grej, jag skulle inte ens slå henne även fast det är min grej, jag skulle inte göra någonting, jag tänker inte ens titta på henne, glo är hennes grej, fula ord är hennes grej, få över folk på ens sida är hennes grej, titta snett på någons kompisar bara för att dom är kompis med den man hatar är även det hennes grej. Fittig stil va?
Ja jag var väl inte bättre själv förut, men man kan ändra sig och det kan jag ärligt säga att jag gjort, aldrig i livet att jag skulle titta snett på dina vänner. Varför skulle jag? Dina vänner pratar vänligt med mig så fort du inte är i närheten, ganska lustigt faktiskt? Jag undrar vad du skulle göra om du visste hur många som delar mina åsikter. Du är en riktig fitta och din snälle pojkvän måste ha blivit hjärntvättad eftersom han ännu är tillsammans med dig, fast det är klart så dum är han nog ändå inte... han vill ju inte bo ihop med dig.

Nej nu skall jag gå och pussa på min pojkvän!

Nu slutar snart skolan

Väldigt kul att se att så pass många híttat hit till bloggen :)
Sitter i skolan nu och pluggar, skall hitta på en person och skriva om hennes budget, hur tråkigt och komplicerat som helst, jag ska faen aldrig bli vuxen! Alla skatter och sådant.
Efter skolan som slutar om ca 10 minuter ska jag ner på stan med Sofie, vi skulle egentligen vara i aulan tills halv fyra men det ville verkligen inte jag så jag drar till stan istället och går i lite affärer, kanske drar ner till mysiga almedhalen! ;)

Idag firar jag och pojken 10 månader, helt sjukt vad tiden går fort, är så sjukt kär i min pojke! Min min min<3

Två vackra skapelser

Hej nu sitter jag här i skolan igen, hann inte blogga igår men jag var i alla fall hemma hos Mattias och sov där, innan det gick jag på stan med Amanda och Malin, Amanda drog hem tillsammans med Jennie och sedan var det bara två blondiner kvar, vi gick vidare på stan och jag köpte två vackra skapelser från HM, det blev en svartvit vollang skapelse, kort miniklänning eller längre linne, sedan ett lila fodral med dragkedja framåt, jättefint!
Efter det var jag lite med Jojjo, fick skjuts hem till Mattias x) Im lazy!
Vi såg på en jättebra film och åt vindruvor och popcorn, nu dör min dator, se yah!

Puss

Bild med BF1

Nu sitter jag i skolan igen, har haft bild nu med BF1, askul! Vi målade en massa roliga bilder, nu ska jag plugga med Amanda och Jennie en snabbis, redovisning imorgon och det kommer gå åt helvete rent ut sagt.
Sen har jag panik med det här med present till Sofie, vet inte alls vad jag ska köpa men det blir väl något ihop plock av allt möjligt. Saknar min syster, ska ringa henne nu!
Min dator hemma i Fole fungerar inte, suck, så det blir nog till att sova hemma hos Mattias ikväll.
Saknar honom redan, vi är inne i en intensiv period nu kan man ju lugnt säga!
Nej nu måste jag sluta, hörs senare.

Måndagen började med Vg

Hej bloggen!
Sitter i skolan nu och har just avslutat kursen Trafikkunskap A, jag fick ett VG i den kursen, det känns värt då man knappt varit där! Nu har jag slutat för dagen och är med Sofie och Elin i skolan, skall vara lite med dem idag :)
Vara med på deras lektioner och så...
Sen blir det väl att plugga lite karaktär om jag får tag på Amanda. Ikväll ska jag väl hem, kanske åker in till stan och sover hos Mattias, får se.
Måste köpa present till Sofie också :)
Nej nu är jag trött på att bli iaktagen, skriver senare.
Puss

Barnhemmet Kyllaj

Hejhej, igen.
Nu har jag letat fakta om Kyllaj utan resultat, tyvärr.
Men ryktet är att det var ett barnhem för etniska barn, dom kom till sverige under ett krig (vet inte vilket) här skulle dom vara trygga från kriget och sedan åka hem igen när allt var över, men barnen kom aldrig hem, de svalt ihjäl där ute.
En väldigt sorglig historia. Tydligen var det bara ett barnhem för pojkar.
Det kändes verkligen när man var där ute att det var något sorgligt som hade hänt.

En rolig kväll med blandat folk

Hej bloggen sitter hemma hos Mattias på högklint och jag gör något väldigt konstigt just nu sitter och skriver på den stora bildskärmen (tv:n) lite läskigt faktiskt men det funkar.
Igår umgicks jag mycket med Amanda, vi gick på stan och jag fick tag på ett par jeansleggins som jag inte kunde låta bli, dom är från sensious Sally, skillnaden med dem är att dom är lite mer utsvängda där nere så dom ser inte ut som alla andra, sen diggar jag ju färgen också!
Vi köpte upp oss på en och en halv liter vin var igår och drack lite smått hemma hos Amanda och Malin, själv fortsatte jag hem till Sofie N tillsammans med syster, där var också Annika, vi såg på skräckfilmen barnhemmet som var väldigt bra, jag har sett den innan men den var bra ändå. Runt halv elva någonting åkte vi ut till barnhemmet för att se om vi fick se något, det var väl inga uppenbara spöken men bara att vara där var sjukt läskigt, obeskrivligt. Det som hände var att rutorna immade igen sjukligt fort, det var vi beredda på så vi kollade ännu innan om de var igenimmade, men det var dem inte så mycket, när vi körde förbi grindsstolpen kunde vi knappt se någonting, det kom så plötsligt.
Nej det var verkligen sjukt läskigt och man blev liksom deppig när man kom dit, det har tydligen hänt något förskräckligt där ute, mer om det i nästa inlägg. Ska söka fakta nu.
Efter det åkte jag hit till Högklint till Mattias, and here I am!

Hörs senare!
Annabell*

Varför denna haloweensminkning?

Haha har varit inne och läst lite olika blondiebloggar så som kissie och Dessi, helt sjukt vad dom håller på de där brudarna, när ska Kissie inse att hennes hår börjar bli silvrigt av allt silverschampo?
Jag undrar hur flickornas hy mår, de sminkar sig så otroligt mycket, så många lager smink har jag aldrig sett på någon i det verkliga livet och då har jag ju ändå sett rätt mycket.
Det värsta är att det här är söta tjejer egentligen, men vad är detta med all pushupoch smink?? Se läpparna liksom, det är ju inte ens idomin längre som faktiskt är bra för läpparna nej det är conceler (stavning?) som gäller. SJUKT FULT!
Nej tjejerna måste tänka om för dom är söta som faen annars!

Snabbkoll på läget

Sitter i skolan nu och ska snart på intervju, efter skolan ska jag med flickorna på stan skulle jag tro, måste ju ner till Åhlens och kolla läget! ;) Hoppas också på en fika på något trevligt fik med en cigg i handen, yes den ovanan har även jag, jag har rökt till och ifrån sen i sjuan men det senaste året har jag varit fast, jag har rökt dagligen i ett år nu, sjukt.

För tillfället så sitter jag i rullstol, ingen större fara men min vänstra höft är svullen, jag har reumatism och såfort jag blir förkyld så hamnar jag i rullstol, så jag ber er gott folk -gå inte runt och hosta på mig, jag vill kunna gå, jag vill kunna dansa, jag vill kunna ha snygga klackar, så fuck you säger jag till min förkylning, imorgon hoppas jag på att kunna resa mig upp och vandra vidare, utan min kära glenn, min rullstol som vi så fint kallar Glenn.

Åhlens nya saker


Jag är bara för kär i allt som finns på åhlens, idag får leta mig in till Åhlens och titta om dessa sötsaker finns i butik!
Min kära vän Sofie skall nämligen köpa present och julklapp i efterskott till mig nu, sent kan man tycka men hon har glömt bort det och jag är för töntig för att säga någonting. Så efter skolan blir det en stadsrunda precis som igår.

Igår köpte jag en hel del presenter till folk, alla mina vänner tycks fylla år nu och är det något jag älskar så är det i alla fall presenter, så jag har köpt till tre vänner nu, det återstår bara två, Sofie B fyller sjutton och Sofie N skall ha studentmottagning, det är ett tag kvar men jag tänkte börja med det!

Tillbaka till pluggandet nu då, skall slå en pling till min vackraste pärla först, syster!

En trevlig kväll!


som alla andra helger så hade vi en galen helg förra helgen hemma hos min vän Freja, vi hade galet kul och det blev en hel del galna bilder på köpet!

På alla bilder så kan inte alla bli bra!

Vi ägnade dem som inte var där en tanke, denna bild har jag målat på mina vänner, Tove, Jennie, Freja, Elin, Sofie och jag. Detta är konsten som finns hemma hos Freja!

Ny blogg, nya tag

Hejsan!
Nu skapar jag en ny blogg, med nya krafttag!
Jag kommer att skriva om mitt liv såklart, vad som händer om dagarna, om min sjukdom och om mina inköp och sådant, min blogg kommer förhoppningsvis att skilja sig ifrån mängden på grund utav min sjukdom, detta kommer inte att bli någon deppig blogg, tvärtom, den kommer att handla om hopp och glada saker.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0