Jag är nöjd som fan

Hejsan!
Jag är lycklig, jag lever på lyckorus. Fick sex MVG, Tio VG och resten G, wohoo! :D
Jag är så stolt, och nöjd också.
Nej nu väntar jag på mina flickor, vi ska väl hitta på något? :)

Puss hej!

Karolina


Jag tänker ofta tillbaka på dessa tider, jag saknar dom, jag saknar dig!

Allt var mycket annorlunda då, vi var troligtvis mycket fulare då, men kul hade vi.

Because you make me smile in a brakedown!

Det var vi och det kommer det alltid att vara på ett sätt

Du gjorde till och med mattelektionerna roliga. Visst fick du också IG? ;)

Tro mig det var inte den fulaste bilden!


Helgens planer

Fredag:
Skolavslutning, börjar i Aulan klockan 9.00, sedan snack med klassen, få betygen, sedan skall jag kanske ner i almedalen och dricka lite gott tillsammans med Rasmus och dem, trevligt! Beror dock på vädret... sen på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, skall ta det lugnt i alla fall!

Lördag: Börjar jobba klockan halv tolv, när jag slutar skall jag försöka hinna med att se på när Micka dansar, sen ska jag bara chilla tills Sofie och jag blir upphämtade av Micke, vi skall nämligen ut på sudret på inflyttningsfest, ska bli trevligt! :) Senare på natten kommer vi in till stan igen för att sedan antagligen åka hem till Fole, vi får se hur vi gör med det!

Söndag: Middag hos mormor, sedan förhoppningsvis vara med Mattias, saknar det knölen något oerhört<3


Sofie, sofie och mer sofie!

Tjaba!
Nu är jag hemma och har tid att sitta vid datorn, har varit två jätteroliga dagar nu, onsdag och torsdag.
Har varit med sofie båda dagarna, igår sov vi i lägenheten inne hos hennes farfar, vi hade filmkväll tillsammans med Amanda, vi gick och lade oss relativt tidigt. Hade tänkt att skita i skolan idag eftersom vi bara skulle hem till Eva på fika, men eftersom grannen började borra klockan tjugo över åtta var det lika bra att gå upp till skolan som började klockan nio.
Jag hann göra mig i ordning, träffade klassen och vi gick hem till min lärare, det var trevligt.
Efter skolan drog jag hem till lägenheten där sofie väntade, vi in på stan och kollade runt lite, farligt att gå på stan nu när det är REA, hihi. men vi var panka så det blev inget, jo en jättesöt kjol till Sofie, vi träffade Frida och sen gick vi tre och fikade, mysigt.
Vi gick på det nyöppnade fiket på öster, som är utomhus, hur mysigt som helst! Kär<3 Vill ni träffa mig i sommar så träffar ni antagligen mig där, eller på donken såklart, kommer ju jobba en del.

Tog bussen hem vid kvart i fyra, jag skyndade mig att packa för vi skulle dra till Hejdeby och bada jag och Sofie, vi hade en mysig stund dock utan bad, det var på tok för kallt. Mysigt i allafall! Vi blev knäppa och gjorde massa filmer med min mobil. Värt att se, värt att se!
Sen drog vi hem till henne för att kolla in hennes nya kjol och snacka med Micke om planerna inför helgen så det är fixat nu, blir säkerligen en kul helg den här helgen med :)

nej nästa inlägg kommer planeringen inför helgen!

Puss

Jag talar i gåtor

hej bloggen! ;)
Sitter i skolan nu, har just avslutat mitt pass på vattengympan, det var ett tufft pass idag, härligt!
Idag ska jag vara med Sofie, hon vill gå på stan så så lär det ju bli, känner mig lite för pank för att gå på stan just nu, inte lika kul då, haha men man kan ju alltid titta, ska kanske fixa Elins present idag, får se hur det blir med den, grjejen är den att om jag köper den nu så kommer jag inte kunna hålla i den tills hennes födelsedag, haha.

Nej nu ska jag spela spel och leva livet, att spela spel är ju livet! Eller?

Förlåt förlåt

Hej bloggen, nu har jag varit dålig på att skriva igen, men jag har varken haft tid eller lust och då skall man ju inte skriva för då blir det bara pannkaka av det hela, eller hur?
Men nu livet stabiliserat sig en aning och jag kan börja skriva igen.
Just för tillfället har jag inte så mycket att skriva om, förutom att jag vill hälsa grattis till alla nyblivna studenter, hälsa glad sommar och tack för en galen lördagskväll med er alla, sjukt kul!
Blåslagna knän och ännu party klockan fyra på morgonen, jag gillare!

Idag blir det en hel del saker gjorda förhoppningsvis, det blir stadsrunda för att kolla present till Mikaela, kolla vad ett par nya hörlurar kostar och så blir det Bhparty hemma hos min faster ikväll, det ska bli trevligt, jag behöver verkligen nya underkläder och på grund av min ovanliga storlek måste jag leta lite extra, min storlek finns till exempel inte på gotland vilket är jobbigt, hoppas hon som kommer och hälsar på har med sig min storlek, vet dock inte om jag orkar eller vågar hoppas på det.

Ska försöka skriva senare! :)

RSS 2.0